Energy is Flowing

Zorgverzekering voor 2015

Nog aan het twijfelen over het switchen naar een nieuwe zorgverzekering? Bekijk goed wat er allemaal wel of niet vergoed wordt. Cranio-sacraal therapie wordt in veel aanvullende verzekeringen (gedeeltelijk) vergoed. Check op zorgverzekeringwijzer of cranio-sacraal therapie in jouw nieuwe polis vergoed wordt. Onder aan de pagina van de link kun je jouw zorgverzekeraar selecteren om te kijken wat de vergoeding voor cranio is.

Als je nog ruimte op je polis hebt de besteden voor 2014, dan moet je er snel bij wezen!  Dinsdag of woensdag zou ik eventueel nog ruimte hebben voor een sessie. Nog even tot jezelf komen in het oude jaar!

cranio_sacraal_therapie_amsterdam_2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *