Energy is Flowing

Info

Laat ik me even voorstellen, mijn naam is Willem Visser. Na een aantal jaren werken in het bedrijfsleven, voelde ik de behoefte naar meer balans in mijn leven. Ik ben verschillende cursussen om mijzelf persoonlijk en spiritueel te ontwikkelen. Hierdoor werd ik geconfronteerd met traumatische ervaringen uit mijn jeugd. Ik was gefascineerd door de kracht en effectiviteit van complementaire geneeswijzen in mijn proces van verwerking en ontwikkeling. Ik wilde meer weten en ook andere mensen helpen met mijn ervaringen. Hierop ben ik verder gaan studeren bij een aantal gecertificeerde opleidingen om uiteindelijk Energy is Flowing te beginnen.

Mijn training bestaat uit de cursussen Reiki (I & II) bij Reiki master Danielle Ferrari in Amsterdam. Reiki level III heb ik in Japan gedaan bij Hyakuten Inamoto. Hij is ingewijd door iemand die Reiki van een leerling van Dr. Usui, de grondlegger van Reiki, heeft ontvangen. Ik heb mijn NLP practitioner gedaan bij de Universiteit van NLP in Amsterdam, wat de basis is van het coachen in mijn praktijk. Ik heb mijn Therapeutic Touch certificaat gehaald aan de Hogeschool Geesteswetenschappen, Utrecht (HGU), waar ik een HBO opleiding tot Energetisch Therapeut heb gevolgd waarvan ik in 2010 de propadeuse heb gehaald. Tevens heb ik veel ervaring met bio-energetisch lichaamswerk bij de Multiversity in Amsterdam.

Ik heb de 4-jarige beroepsopleiding tot cranio-sacraal therapeut in 2013 afgerond op de Peirsman Cranio Sacraal Academie in Bussum. Het onderwerp van mijn scriptie was het voorkomen en herstellen van ouderdomsziekten met behulp van cranio-sacraal therapie. De thesis kan worden gedownload via de volgende link. In 2014 heb ik een Medische Basiskennis opleiding op HBO niveau afgerond bij het CIVAS. Tevens heb ik op deze website een blog waar ik regelmatig bericht post over craniosacraal therapie en spiritualiteit.

Sinds 2017 geef ik een 4-daagse cursus craniosacraal therapie op de Wellness Academie in Amsterdam. Voor meer informatie over deze cranio cursus zie deze link. Ik ben bij het CRKBO register voor kortlopend beroepsonderwijs geregistreerd als zelfstandig docent.

Ik woon in Amsterdam met mijn vriendin en onze twee kinderen. Naast  veel tijd met mijn kinderen doorbrengen heb ik nog vele andere interesses zoals experimentele muziek, films, schaken, yoga en reizen. Vooral in Japanse cultuur heb ik altijd veel interesse gehad, naast Reiki doe ik ook traditionele aikdio bij de aikidoschool van Tenchi Ryu.