Energy is Flowing

Feedback

Feedback van een reeks ontspannings sessies:

“Ik ging naar Willem in een zeer moeilijke en hectische periode van mijn leven. Duizenden dingen die toen gebeurden, ik ging verhuizen uit Amsterdam na er vijf jaar te hebben gewoond; ik was mijn doctoraal proefschrift aan het afronden en had paniekaanvallen. Ik voelde dat ik mijn basis op alle mogelijke manieren aan het verliezen was. Vanaf de eerste sessie met Willem, voelde ik me stevig geaard. Fysiek voelde ik alsof ik eerder buiten mijn lichaam was en de sessie bracht me er naar terug. Ook mentaal, voelde ik me landen, ik voelde me veel meer helder en kalm. Ik herinner me te liggen na de sessie was afgelopen en niet te willen opstaan, niet willen te bewegen of spreken, om de stilte te vullen, terwijl ik gewoonlijk al bang zou zijn om de tijd te vullen of me druk zou maken over wat iemand anders zou denken als ik niet zou bewegen van de behandelingstafel. Ik heb sessies gehad met andere therapeuten met vergelijkbare technieken, maar ik voelde me nooit zo comfortabel met mezelf als ik deed met Willem. Ik schrijven dit toe aan het feit dat, in de sessies, hij echt voelt als een bemiddelaar, en niet een aanwezigheid die verstoort of afleidt. Hij is zeerontvankelijk en geeft. Maar dit is iets wat je pas later realiseert, omdat de sessies een toegewijde , wijze en verlichtende ervaring met jezelf zijn.

Paulina


Feedback van een reeks craniosacraal therapie sessies:

Mijn naam is Michelle en ik heb al van kinds af aan last van chronische hoofdpijn. Vanaf de eerste craniosacraal therapie sessie is het een diepe en levensveranderende ervaring. Willem is een bekwame en extreem intuitieve therapeut. De resultaten van onze sessies zijn precies zoals hij beschrijft “Energy is Flowing”. Willem gebruikt een combinatie van technieken die stimulerend en mindful zijn. Hij vindt energetische blokkades en laat de druk los, wat resulteert in meer energie en minder pijn.”

Michelle


Feedback van een coaching sessie:

2013-08-04 09.12.37_1_1 “Toen ik vroeg Willem om me te helpen met een specifiek relationeel probleem met collega’s, stelde hij voor om een NLP -sessie te doen. De manier waarop Willem deze voert is zeer systematisch waarin hij de situatie benadert in een zeer open manier, met geduld en zonder enige dwang. Het bracht een interessant inzicht in de complexiteit van posities en de rol die zij speelden in de problemen, die uiteindelijk uitgewerkt en duidelijk voor mij werden. Dit leidt niet automatisch tot het oplossen van de problemen zelf, dat was in mijn geval nogal onoplosbaar,met het risico te lopen om dingen alleen maar erger te maken. Soms moeten we leren om dingen los te laten, te laten voor wat ze zijn. Na de sessie echter zag ik een opmerkelijke verandering in mijn houding ten opzichte van het probleem op de langere termijn, door het van meer afstand te bekijken, zodat ik met een grotere flexibiliteit de gevallen kon benaderen vanuit meer perspectieven en met meer mededogen voor de verschillende posities. Het heeft me veel geholpen.”

Anoniem, Amsterdam