Energy is Flowing

Reiki

De Japanse karakters van Reiki, te weten 霊 rei ('geest' of 'ziel') en 気 ki ('energie' of 'levenskracht').

De Japanse karakters van Reiki, te weten 霊 rei (‘geest’ of ‘ziel’) en 気 ki (‘energie’ of ‘levenskracht’).

Reiki is een Japanse helingsmethode waarbij het energieveld rond het lichaam in balans wordt gebracht.Reiki werkt met handoplegging op verschillende posities boven of op het lichaam, waardoor de zogenoemde “chi” of levensenergie beter gaat stromen en in evenwicht komt.

Hierdoor zal de client zich op fysiek, mentaal en emotioneel niveau meer ontspannen voelen. De client voelt rust en komt tot zichzelf. Het zelfgenezend vermogen van de behandelde wordt geactiveerd om de klachten te helen. Voor verschillende klachten en ziekten heeft Reiki een positief effect. Reiki heeft geen bijwerkingen en werkt uitstekend in samenwerking met andere reguliere of alternatieve therapieën. Het kan bijvoorbeel helpen de bijwerkingen van een chemokuur te verminderen.

Reiki wordt via initiatie van een leraar aan een leerling  overgegeven. In Japan bij een Reiki master en zen monnik in Kyoto heb ik de derde graad in Reiki, Okuden gehaald.

Voor het maken van een afspraak voor een Reiki behandeling, neem contact met mij op. Tarieven zijn te vinden op volgende link.

zengarden_amsterdam_6_reiki